OM OSS

Exemplar AB är ett svenskt konsult- och rekryteringsföretag som har specialiserat sig på den Europeiska arbetsmarknaden.

Vår styrka är att identifiera, attrahera och rekrytera specialister till positioner inom svenskt näringsliv och svensk sjukvård. Vi förser organisationer med kompetent arbetskraft och vi hjälper människor att finna nya karriärer.

Vi arbetar för människor – med människor

Ett konsultföretag med kvalificerade tjänster är så starkt som medarbetarna gör det till. Styrkan i vårt företag ligger i att vi har kompetenta medarbetare som levererar tjänster på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt med hög kvalitet. Alla i företaget har ett gemensamt intresse och stark motivation för att uppnå det övergripande målet:

Nöjda kunder –nöjda kandidater

Vi arbetar i hela Sverige – och vi har kontor
i Sundsvall och Östersund.

Ta kontakt med oss via telefon eller komplettera och skicka kontaktformuläret till oss - så berättar vi mer.

 
 
 
 
CHRISTOFFER BOMAN
Ordförande, konsult inom organisations-,verksamhets- , och affärsutveckling. Christoffer har en bakgrund med utvecklings- och förbättringsarbete inom såväl svensk basindustri som kommuner och myndigheter.
EDINA KRISTOF
Ekonomichef, Magisterexamen inom företagsekonomi med inriktning mot redovisning och revision från Mid Sweden University. Edina har mångkulturell kompetens, tidigare jobbat med marknadsföring i flera europeiska länder.
   
GINA GRIFFIOEN
Konsult - Läkare, universitetsutbildning från Leiden University -Holland.Gina är uppväxt i Holland men har bott i Sverige under vissa perioder och nu bor och arbetar hon i Sundsvall/Sverige.